Oltenii au transferat fundaş central

Universitatea Craiova a anunţat transferul fundașului Gjoko Zajkov. Internaţionalul nord-macedonean de 27 de ani și joacă pe postul de fundaş central.

”Bine ai venit, Gjoko Zajkov!”, așa a fost anunțată oficial sosirea noului jucător al Universității Craiova, primul transfer realizat în stagiul de pregătire din Turcia. ‚Universitatea Craiova continuă campania transferurilor din această pauză competiţională. Internaţionalul macedonean Gjoko Zajkov a semnat cu Ştiinţa un contract valabil pe 2 ani şi jumătate. Gjoko a ajuns în cursul zilei de joi în cantonamentul alb-albaştrilor din Antalya şi va intra de mâine sub comanda lui Eugen Neagoe”, au precizat oltenii pe pagina oficială.

Noul jucător are peste 22 de meciuri în echipa naţională a Macedoniei de Nord poate evolua atât fundaş central, postul său de bază, cât şi fundaş de bandă.

El a jucat în prima parte a sezonului în Ucraina la Vorskla Poltava şi în trecut la alte echipe precum RSC Charleroi, Rabtonicki Skopje şi Levski Sofia. La noua sa echipă va evolua cu numărul 26, se nai specifică în comunicatul Universităţii Craiova.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: