ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut și căpitanul

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut al doilea jucător în acest an. După plecarea lui Paul Mitrică, acum a plecat de la echipa lui Florin Stîngă și căpitanul de echipă, Florin Răsdan.

Plecarea nu a fost însă anunțată de formația care joacă la Târgu Jiu, jucătorii intrând în grevă după reunire, ci de echipa la care a plecat căpitanul.

CSM Slatina a anunțat joi că mai bifat o achiziție în această pauză de iarnă. Echipa olteană nou-promovată în Liga 2 își întărește compartimentul median, acolo unde are deja două noutăți, a anunțat liga2.ro. Astfel, fostul căpitan al formației ACS Viitorul Târgu Jiu, Florin Răsdan, a semnat cu CSM Slatina după ce a părăsit fosta echipă care are acum mari probleme financiare.Răsdan semnase cu ACS Viitorul Târgu Jiu în vară, după ce s-a despărțit de Steaua, acolo unde a purtat banderola când nu juca Bărbulescu.

Răsdan devine, astfel, al doilea jucător care se desparte oficial de echipa lui Stîngă în această iarnă, după Paul Mitrică. Sunt probleme mari în continuare la echipa patronată de Nicolae Sarcină, jucătorii reuniți luni refuzând a doua zi să mai iasă la antrenamente, din cauza restanțelor financiare.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: