Fluerătoru contestă pedeapsa. La fel și procurorii!

Fostul lider de sindicat din zona Motru, Cristea Fluerătoru, nu este de acord cu decizia Tribunalului Gorj prin care i-a fost stabilită pedeapsa pe care o are de executat după ce i-au fost contopite toate condamnările suferite anterior.

Fluerătoru se află după gratii din iulie 2019, fiind condamnat pentru evaziune fiscală. Tribunalul Gorj a decis, în luna februarie, ca fostul sindicalist să execute o pedeapsă finală de 7 ani și 6 luni de închisoare.

Atât procurorii gorjeni, cât și Fluerătoru au formulat contestații. Vineri, 10 aprilie, Curtea de Apel Craiova a admis ambele contestații: „Admite contestaţiile. Desfiinţează sentinţa penală atacată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe, respectiv Tribunalului Gorj. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, inclusiv onorariul avocat oficiu. Definitivă”.

Prin urmare, Fluerătoru (50 ani) mai are de așteptat până când va afla cu exactitate câte zile va petrece în spatele gratiilor. Ultima dată, el a fost condamnat pentru că și-a prejudiciat firma și bugetul de stat cu sute de mii de lei, folosindu-se de facturi fiscale emise de zeci de firme-fantomă.

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: