Foc de artificii impresionant la Târgu Jiu la trecerea în 2020 - VIDEO

Trecerea în noul an a  fost marcată la Târgu Jiu cu un foc de artificii impresionant. Artificiile au fost lansate mai bine de zece minute de  pe malul Jiului, în spatele Stadionului Municipal, fiind vizibile de pe Insuliţă şi din Parcul Central.

Târgujienii care au sărbătorit  în aer liber trecerea în noul an au avut ocazia să urmărească un foc de artificii impresionant oferit de  Primăria Târgu Jiu. Artificiile au luminat Parcul central şi zona Insuliţei dar şi Stadionul Municipal, mute dintre acestea fiind lansate din spatele noii arene din Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu le-a urat La  mulţi ani cetăţenilor printr-o postare pe facebook dar şi din Parcul Central unde s-a aflat pentru a oficia tradiţionalele căsătorii de Anul Nou: „Este un moment al bucuriei, în care sărbătorim trecerea spre 2020, facem încă un pas important spre normalitate, către un oraș cu adevărat european, așa cum ni-l dorim cu toții. Am dovedit, în anul ce tocmai a trecut, că municipiul Târgu Jiu dorește să se schimbe, că noi toți suntem hotărâți să ne implicăm mai mult și să facem un viitor mai bun pentru urbe,  pentru copiii noștri. Anul 2019 a fost un an în care am arătat ce vrem cu adevărat, a fost un an al proiectelor, al investițiilor în toate domeniile, dar mai ales în cel al Educației. Anul 2020 va fi unul în care vom culege roadele proiectelor implementate până acum, în care vom face noi investiții, și vom dezvolta noi proiecte, de data aceasta fără o bună parte din piedicile pe care le-am avut în anii precedenți. Pășim, împreună, în noul an, încrezători în ceea ce ne-am propus să facem. Alături de dumneavoastră, cetățenii municipiului Târgu Jiu, am încrederea că voi duce la bun sfârșit această misiune pe care mi-am asumat-o în urmă cu aproape 3 ani. Acum, în pragul noului an, vă doresc să aveți parte de multă sănătate, fericire și liniște sufletească, să obțineți tot ceea ce v-ați propus și să aveți un 2020 așa cum vi-l doriți! La multi ani!”

Galerie foto






Vizualizări: 3,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: