Spectacol caritabil și lansare de album la Teatrul “Elvira Godeanu”

Vineri va avea loc la Teatrul „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu un spectacol caritabil, dar şi lansarea unui album de colinde. Evenimentul va începe la ora 17.00, iar intrarea va fi liberă. Cei care participă pot face donaţii pentru a ajuta un băieţel de patru ani din Târgu Jiu.

Este vorba de Rareş Nectarie, care a fost diagnosticat încă de la naştere cu amiotrofie spinală. Micuţul mai are un frate geamăn şi unul de numai câteva luni. Vorbim de un băiat care se luptă cu boala de mic şi care a dat dovadă de mult curaj. Progresele sunt vizibile şi frecvent primeşte un tratament foarte costisitor la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Nicolae Robescu“ din Bucureşti.

Acum are nevoie de un scaun rulant electric potrivit pentru nevoile lui. "Anii au trecut, Rareş a crescut şi a devenit un pic mai puternic, dornic să exploreze şi să se joace cât mai mult alături de fraţiorul geamăn. Luptăm în continuare cu boala, însă pentru asta este nevoie şi ca el să prindă mai multă încredere în forţele proprii, să simtă gustul independenţei. De această părere sunt şi medicii care îi urmăresc evoluţia şi ne recomandă achiziţionarea unui scaun rulant electric potrivit nevoilor sale", a precizat Adina Elena Dina, mama lui Rareş.

Interpreta Aura Stoican, prietena familiei Dina, s-a implicat în acest caz şi a organizat acest spectacol caritabil. Alături de Aura Stoican, pe scenă vor urca Nina Predescu, Ion Drăgan, Marian Medregoniu, Sofia Muntean Pleşu, Ionuţ Tudorescu, Roxana Croitoru şi Ilie Dură. Cu această ocazie Alexandra Bleaje va lansa un albumul de colinde "Am plecat cu vestea bună".

Intrarea este liberă, iar cei prezenţi la eveniment pot face donaţii în bani pentru achiziţionarea scaunului electric rulant.

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: