Fost suspect de pedofilie, invitat la un festival în Gorj

Cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost invitat să cânte la Festivalul Concurs “Maria Lăterețu”, care va începe marți, 5 noiembrie, la Târgu Jiu.

Pomohaci și-a pierdut calitatea de preot din cauza unui scandal în care a fost acuzat de pedofilie. Procurorii au clasat însă dosarul penal, pe motiv că eventualele fapte de acest gen s-au prescris.

Pomohaci a fost cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul încerca să îl convingă pe adolescent să întreţină relaţii intime cu el. Ulterior au apărut și alte acuzații ale unor băieți abuzați.
Festivalului Concurs al Cântecului Popular Românesc ″Maria Lătărețu″, la care participă și copii, este organizat de Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu Jiu, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” Târgu Jiu, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” Gorj, Liga Culturală „Fiii Gorjului” București.

Galerie foto


Vizualizări: 2,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: