Fostul pandur Alex Pițurcă a divorțat de Cristina Ich

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au spus adio, iar anunțul a fost făcut chiar de celebra influenceriță. La câteva luni după ce a declarat că viața lângă Alex Pițurcă nu este una foarte frumoasă, Cristina Ich a anunțat că a încheiat căsnicia cu fiul fostului selecționer al României. 

Chiar dacă are împreună cu Alex Pițurcă un băiețel, Cristina Ich a pus piciorul în prag și a încheiat orice legătură cu fostul fotbalist de la Pandurii. Tânăra a postat pe Instagram un mesaj prin care anunță că noul ei statut este cel de femeie nemăritată, iar acest lucru îi aduce doar bucurie.  „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich, tânăra care este urmărită pe Instagram de peste 820.000 de persoane.

Problemele dintre Cristina Ich și fiul lui Victor Pițurcă nu au apărut recent, ci aceștia se confruntă cu ele încă de la începutul relației. Înainte să anunțe că este însărcinată, cunoscuta influenceriță a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Luca Dabah, actualul iubit al handbalistei Elizabeth Omorogie.

Mai mult, celebra influenceriță a lăsat să se înțeleagă că viața lângă Alexandru Pițurcă nu a fost una tocmai roz. „Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat! Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich în urmă cu câteva luni.

Vizualizări: 3,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: