Horoscop

Berbec

Berbecii sunt foarte bucuroși și pasionali și au tendința de a-și satisface capriciile, mofturile, dar cheltuiesc cam mulți bani din buzunar. Aşa că, atenţie!


Taur

Pentru Tauri, riscurile acestei zile sunt legate în special de personalitate lor. Se pot supăra sau interpretează ei într-un fel lucrurile și pot face exces de zel. 


Gemeni

Pentru Gemeni, ziua le va aduce multe emoții și asta pentru că nu înțeleg exact ce se întâmplă și au senzația că este mai dramatic decât se anunță unele veşti sau unele situații. 


Rac

Pentru Raci, ziua le poate aduce surprize un pic neplăcute din partea unor prieteni care pot să ceară lucruri exagerate, deci vor spune nu poate la unii prieteni.


Leu

Pentru Lei, ziua le va aduce mofturi și neînțelegeri si pot avea tot felul de stări pe parcursul zilei. E bine să nu ia decizii majore într-o zi atât de sensibilă. 


Fecioară

Fecioarele pot fi surprinse astăzi de niște vești care vin de la serviciu, noi ordine sau noi cutume care trebuie respectate, formalisme, nu prea le înțeleg logic și s-ar putea să comenteze. 


Balanţă

Balanțele au și ele astăzi o grijă și o atenție cu privire la bani, ori banii lor ori banii altora și pot fi nemulțumite de felul în care unii au folosit niște cadouri ori s-au folosit banii pe care i-au avut.

Scorpion


Pentru Scorpioni, ziua le va aduce emoții privind autoritatea, deciziile pe care le de luat, felul în care le argumentează și cum primesc aceste decizii și schimbări pe care ei le aduc în viața lor. E bine să nu asculte ce spun alţii.


Săgetător

Săgetători au o zi aducătoare de neînțelegeri și poate chiar conflicte, dispute cu autoritățile pentru niște măsuri profesionale pe care le pot lua. Legea e de partea lor, dar nu toată lumea interpretează la fel legea. În final, dispute.


Capricorn

Capricornii sunt atenți la oamenii dragi lor și mai ales la niște dorințe pe care partenerul de viață sau cineva foarte drag le are și nu le poate împlini. Poate Capricornii reușesc să dea o mână de ajutor. 


Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de responsabilități noi la locul de munca mai ales dacă trebuie să facă care nu le fax placere se descurca mai greu. Unii Vărsători vor dori să spele putina, să se facă nevăzuți. 


Peşti

Peștii au de muncă azi, însă nu le lipsește entuziasmul, dar trebuie să știe exact cam ce câștigă ei la lucrurile și sacrificiile pe care trebuie să le facă și au de negociat dacă merită sau nu merită. 

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: