Fostul șef de la Cadastru s-a înscris în ALDE

Marius Mănescu, fostul șef al Oficiului de Cadastru Gorj, s-a înscris în ALDE. Acesta a apărut joi în conferința de presă a ALDE Gorj, alături de președintele Ion Iordache.

“Până acum șase luni nu m-aș fi gândit vreodată că o să fac politică. Ceea ce m-a determinat să fac acest pas este dorința de a mă implica în schimbarea unor lucruri care nemulțumesc din ce în ce mai mulți cetățeni”, a spus Mănescu, precizând că îl cunoaște pe Iordache de mai bine de zece ani.

Mănescu are o experiență de 12 ani în conducerea Oficiului de Cadastru Gorj. Momentul în care Mănescu a decis să se înscrie în ALDE a fost cel în care Iordache a spus la conferința de alegeri a PSD Gorj, în prezența lui Liviu Dragnea, că Partidul Social Democrat ar trebui să pună interesul comunității deasupra intereselor de partid. “Mi s-a părut un lucru extraordinar și asta efectiv m-a determinat să vin alături de ei să muncescu, cu toată experiența mea, să pot să sprijin acest proiect pe care ei l-au gândit”, a mai spus Marius Mănescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: