Foto: Accident de circulație la Ursați. Update: două victime încarcerate

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, în Ursați, localitate componentă a municipiului Târgu Jiu. Mai multe echipaje ale Ambulanței și Poliției au fost solicitate la fața locului. Șoferul și un pasager al mașinii au rămas prinși între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Pentru a putea scoate victimele din mașină, echipajele de descarcerare ale ISU Gorj au fost nevoite să taie plafonul mașinii.

"În jurul orei 01:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Ursati in care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma evenimentului rutier 2 persoane de sex masculin erau incarcerate in autovehicul.
S-a intervenit rapid de catre echipajele pentru descarcerare pentru extragerea victimelor prin decopertarea plafonului masinii.
Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiti Urgente a Spitalului din Tg-Jiu", a transmis ISU Gorj. 

Acesta a fost cel de-al doilea accident care s-a petrecut sâmbătă în Târgu Jiu. Primul eveniment rutier a avut loc pe strada Victoriei din municipiu, într-o intersecție recunoscută pentru faptul că acolo se petrec astfel de incidente, principala cauză fiind neacordarea priorității de trecere.

Galerie foto



Vizualizări: 1,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: