A vrut să aprindă focul cu benzină și s-a ales cu arsuri la nivelul mâinilor

Pompierii au fost solicitați, în această seară, la un incendiu în Stănești. Un bărbat care a vrut să aprindă focul cu benzină a suferit arsuri la nivelul mâinilor și a fost transportat la spital.

"In urma cu putin timp am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la o casa de locuit in comuna Stanesti, sat Stanesti. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj.

Nu s-a confirmat incendiul, dar, din pacate, un barbat de 47 de ani a incercat sa aprinda focul in soba cu lichide inflamabile si a suferit arsuri pe membrele superioare. Barbatul a fost constient, cooperant, a primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior a fost preluat de echipajul SAJ si transportat la UPU Tg-Jiu. O alta persoana de sex feminin a suferit un atac de panica. A fost preluata de catre echipajul SMURD si transportata la spitalul din Tg Jiu", a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: