Frig într-o școală din Târgu Jiu. Reacție: Nu a sesizat nimeni!

Un grup de părinți ai elevilor de la Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea”, din municipiul Târgu Jiu, ne-a sesizat că este frig în sălile de clasă de aproximativ o săptămână.

 

Centrala ar fi fost oprită, iar copiii s-ar fi plans din pricina temperaturilor scăzute.

Contactată telefonic, Rozica Pătrășcoiu, directorul unității de învățământ, ne-a transmis că nu a făcut nimeni vreo reclamație în acest sens și îi încurajează pe părinți să vină să discute, pentru orice problemă întâmpinată: ”Copiilor nu le este frig. Au fost, într-adevăr, niște zile friguroase, dar pentru profesori în cancelarie. La copii nu s-a întâmplat nimic. La mine nu a venit nimeni să sesizeze. Dacă o luăm pe lege, o sa vedem că, în momentul în care avem trei zile, consecutiv, cu temperaturi minime de peste 10 grade, căldura se oprește. Dacă ar fi venit copiii la mine să spună că le este frig sau sa discute părinții cu mine, le mai dădeam două ore de căldură. Eu m-am interesat și nu au fost probleme. Cred că ar fi fost cazul să vină să vorbească cu mine. Nu am știut și am verificat, nu era cazul să facem o cheltuială inutilă. Noi avem program doar de dimineață. Nu știu absolut nimic despre acest lucru. La noi în școală stau cu geamurile deschise atunci când este soare afară. A fost puțin rece, dar nu ceva de speriat. La mine nu a venit nicio reclamație și nico solicitare. I-am încurajat să vină să discute cu mine orice problemă au”.

De asemenea, Rozica Pătrășcoiu spune că a efectuat o verificare în această dimineață în sălile de clasă, iar elevii purtau tricouri cu mânecă scurtă.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: