Unde pot închiria spații instituțiile din Palatul Administrativ?

Consiliul Județean Gorj, Instituția Prefectului, Direcția Agricolă, Direcția de Statistică sunt o parte dintre instituțiile care trebuie să închirieze spații, atunci când clădirea va intra în reabilitare.

Prima opțiune au fost spațiile de la stadion, doar că acestea sunt prost compartimentate, fiind ca niște hale de sute de metri pătrați. Primăria nici nu are voie să intervină pentru a compartimenta spațiile.

Inspectoratul Școlar ar mai deține clădiri mari, dar rămâne de văzut dacă sunt disponibile, mai ales că vorbim de instituții cu zeci și chiar sute de salariați.

Clădiri private ar fi câteva, dar depinde și ce buget au aceste instituții pentru închirierea sediilor. De exemplu, un spațiu de 285 mp este scos la închiriere pentru suma de 3.600 de euro pe lună, altul de 330 de metri pătrați în zona centrală este închiriat cu 900 de euro pe lună.

Un alt spațiu, de 340 de metri pătrați, tot în zona centrală, este scos la închiriere cu două mii de euro pe lună, iar un altul de 1840 mp, ultracentral, este închiriat pentru 22.000 de euro lunar.

O altă opțiunea ar fi hotelurile din Târgu Jiu, dacă acestea ar fi dispuse să transforme camere de locuit în birouri.

Reabilitarea Palatului administrativ, grav afectat de cutremurele din februarie, ar putea dura câțiva ani.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: