Frig şi în aprilie! Motrenii, întrebaţi dacă vor căldură

Nu vom scăpa de frig în luna martie. Prognozele arată temperaturi sub mediile perioadei şi în luna aprilie, cu minime noaptea între 1 şi 8 grade Celsius în aproape toată luna. Ziua, maximele vor fi între 12 şi 18 grade. În aceste condiţii, conducerea uzinei de termoficare din Motru vrea să afle dacă motrenii vor căldură în apartamente şi în aprilie.

Eugen Corcoaţă, administratorul special al Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Motru, cere consultare cu asociaţiile de proprietari, pentru a afla dacă vor să continue furnizarea căldurii după 31 martie.

„Având în vedere prognozele meteo pe luna aprilie 2018, SC UATAA SA anunţă locuitorii oraşului Motru de intenţia de a continua încălzirea oraşului şi după data de 31 martie şi a asigura astfel fără întrerupere apa caldă menajeră necesară, mai ales în săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale. În acest sens, solicităm consultarea şi apoi acordul scris al asociaţiilor de proprietari pentru perioada în care se doreşte prelungirea funcţionării cu cazanul de iarnă pentru ca societatea noastră să poată achiziţiona din timp cărbunele necesar funcţionarii”, arată Eugen Corcoaţă.

UATAA Motru se aprovizionează cu cărbune de la Complexul Energetic Oltenia. Motru este singura localitate din Gorj unde agentul termic este asigurat în sistem centralizat.

În paralel însă, primarul din Motru a anunţat că rău-platnicii vor fi acţionaţi în instanţă, localnicii având restanţe tot mai mari de la un an la altul pentru agentul termic.

Vizualizări: 1,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: