Fructe de mare și dulciuri turcești, la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu este gazda festivalului culinar dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești. Gorjenii pofticioși pot merge în centrul orașului, acolo unde sunt amplasate corturile organizatorilor pentru a se bucura de gustări speciale. Festivalul se desfășoară pe perioada a trei zile, fiind vorba despre 26-28 martie 2021.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că organizatorii au fost avertizați să își obțină avizele de la DSP, DSV și alte instituții, pentru ca evenimentul să aibă loc.

”Astăzi începe acest festival. Din ceea ce știu, evenimentul se desfășoară pe perioada a trei zile. Avem o tradiție în acest sens și anii trecuți festivalul a fost prezent în orașul nostru. Este un festival de bun gust și de calitate. În afară de a pune la dispoziție spațiul, nu avem nicio altă obligație. Ei achită o taxă de utilizare pentru suprafața de teren pe care o folosesc. Am condiționat desfășurarea acestui eveniment de avizele necesare de la instituțiile abilitate. Sunt sigur că reprezentanții societății și-au luat toate avizele necesare”, a spus Romanescu.

Organizatorii și-au luat toate măsurile sanitare și de distanțare socială, mai ales că situația pandemică nu este una tocmai bună, Târgu Jiu fiind în scenariul roșu. 

Vizualizări: 2,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: