Funcționau ilegal! Zeci de societăți din Motru, fără autorizație

Sute de controale au fost demarate în municipiul Motru. Toate societățile din oraș sunt luate la “puricat” de polițiștii locali și reprezentanți ai primăriei, care verifică dacă firmele au autorizații de funcționare. Primele concluzii ale verificărilor au scos la iveală multe nereguli. Zeci de firme funcționau ilegal.

Într-o singură zi, circa 30 de societăți au fost depistate fără autorizație de funcționare. „Am semnat 26 de autorizații de funcționare. Pentru prima dată. Funcționau fără autorizații aceste societăți. Practic acum le-am făcut un bine. De la A la Z aveau activitate. Erau pasibili de un control al ANAF să le suspende activitatea, să le confiște încasările și angajații să piardă locurile de muncă. Într-o singură zi am semnat 26 de autorizații. Am avut răbdare. Am trimis Poliția Locală în control și reprezentanți ai primăriei. Am făcut vreo 350 de verificări. Vom continua. Nu eu le iau bani, cum se zice că îi taxează Morega. Așa este legea”, a fost anunțul lui Cosmin Morega.

Morega dă de înțeles că aceste controale au început să-i aducă tot felul de atacuri în spațiul public. “N-au fost capabili să miște lucrurile și acum caută lucruri negative împotriva mea. Sunt intimidări. Cunosc de unde vin, fie că sunt de la persoane fizice sau juridice. Voi continua. Să înțeleagă că legea trebuie respectată de toată lumea”, a mai transmis Morega, la Tele3.

Vizualizări: 4,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: