Ghid pentru incepatori – cum sa pariezi online

Pariurile online sunt astazi o metoda de distractie foarte populara in randul romanilor. Multi pasionati de jocuri de noroc aleg sa se distreze la pariuri pe internet in timpul liber, existand multe agentii licentiate care le ofera o experienta de joc captivanta.

Daca esti un jucator incepator si te afli poate la primul contact cu pariurile sportive, atunci este util sa citesti un scurt ghid despre cum sa incepi sa pariezi online si tocmai asta iti voi prezenta in cadrul articolului de fata.

1. Alegerea unei case de pariuri online cu licenta


Daca te-ai decis ca merita sa incepi sa pariezi si tu pe internet si sa te bucuri de toate avantajele oferite de aceste agentii online, atunci primul pas este reprezentat de alegerea unei platforme. Cel mai important lucru in acest sens il constituie alegerea unei case de pariuri cu licenta de functionare obtinuta din partea ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc).

Jocurile de noroc online din Romania sunt reglementate si monitorizate acum de catre ONJN, care a impus, printre alte reguli si faptul ca romanii se pot inregistra numai pe site-uri de gambling licentiate, in caz contrar riscand sa primeasca o amenda de pana la 10.000 lei.

Partea buna este ca in ziua de astazi ai la dispozitie zeci de case de pariuri cu bonus la inregistrare licentiate ONJN, astfel ca vei putea alege o agentie exact pe placul tau.

2. Deschiderea contului si criterii de indeplinit


Odata ce ai gasit o agentie de pariuri online licentiata potrivita, urmatorul pas este sa te inregistrezi in cadrul ei. Pentru asta va trebui sa completezi un formular de inscriere, insa inainte de a trece la aceasta etapa, trebuie sa cunosti cateva reguli despre contul tau de pariuri online:

• doar persoanele majore, care au implinit varsta de 18 ani au voie sa joace la pariuri online

• numai rezidentii romani, adica cei care locuiesc in tara au dreptul sa se inregistreze la agentiile online de pariuri

• nu ai voie sa te folosesti la deschiderea contului de informatiile si datele personale ale altcuiva

• datele introduse la deschiderea contului trebuie sa fie reale si corecte, altfel ulterior contul tau va fi blocat

Deschiderea contului se rezuma la completarea formularului de inregistrare. In cadrul lui iti sunt solicitate mai multe informatii personale si date legate de cont (nume complet, CNP, data nasterii, adresa, adresa de e-mail, nume de utilizator etc.), pe care va trebui sa le completezi cu atentie.

3. Alimentarea cu bani a contului de joc


Odata ce ti-ai creat contul de joc, evident ca vei avea nevoie de bani pentru a putea incepe sa pariezi. Unele case de pariuri iti vor oferi chiar si un bonus fara depunere, insa in majoritatea cazurilor va fi necesar un depozit din partea ta.

Pentru asta vei avea la dispozitie mai multe variante prin care iti poti alimenta contul cu bani, printre care card bancar, portofele electronice (Skrill, Neteller etc.), cartele pre-platite Paysafecard si altele. Metodele de plata bineinteles ca variaza de la o agentie la alta, iar cu exceptia depunerilor prin transfer bancar, toate celelalte variante iti vor alimenta instant contul de pariuri online.

4. Plasarea biletelor dorite


Dupa ce ti-ai creditat contul cu bani, nu iti ramane decat sa incepi distractia si sa plasezi biletele dorite. Aici optiunile prin care poti juca sunt variate si totul tine de preferintele tale. Poti sa joci pariuri pre-meci (plasate inainte ca evenimentele sportive sa inceapa) sau pariuri live (pariuri plasate in timpul desfasurarii meciurilor), iar tipurile de pariuri sunt si ele diversificate: simple, combinate sau tip sistem.

Important este ca intotdeauna sa stii exact ce inseamna fiecare tip de pariu sau bilet jucat, pentru a sti la ce sa te astepti. Vei invata insa foarte repede tot mecanismul de pariere, deoarece in ziua de astazi agentiile online sunt moderne si intuitive, usor de utilizat chiar si de catre incepatori.

In final, nu iti va mai ramane decat sa iti retragi eventualele castiguri pe care le-ai obtinut, iar aici, la fel ca si in cazul depunerilor, vei avea mai multe variante la dispozitie. Trebuie sa stii totusi ca vei putea retrage numai printr-o metoda de plata pe care ai folosit-o anterior si la depunere.

Concluzionand, este extrem de simplu sa incepi sa pariezi si tu online, iar in ghidul prezentat mai sus ai vazut cei 4 pasi pe care trebuie sa-i indeplinesti, astfel ca nu vei intampina niciun fel de problema.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: