GHINION! Yasin Hamed, speranța Pandurii, accidentat

Yasin Hamed, mijlocașul în vârstă de 17 ani de la Pandurii Tg. Jiu, a ieșit în lacrimi de pe teren la meciul de marți, de la Tg. Mureș, după un contact cu Gabriel Mureșan, căpitanul celor de la ASA. Yasin este o speranță a Pandurii, el fiind convocat și la Naționala pentru tineret Under 18.

Accidentarea a avut loc la un duel aerian la minge, în minutul 35. Pe reluări se vede cum Mureșan, în săritură, îl "șterge" cu crampoanele pe Hamed pe gambă, deasupra tendonului lui Ahile, iar mijlocașul de la Pandurii acuză dureri imense la piciorul drept imediat ce cade pe gazon, scrie digisport.ro.

Mijlocașul defensiv de la ASA nu a urmărit în niciun moment să își lovească adversarul, dar se poate ca atingerea lui să îl fi dezechilibrat pe tânărul jucător de la Pandurii, care astfel nu și-a putut controla aterizarea și s-a accidentat.

Hamed nu a putut părăsi terenul pe propriile picioare și a fost scos de echipa medicală cu mașina specială, afișând în continuare grimase de durere. Ajuns pe margine, jucătorul în vârstă de 17 ani a putut fi observat și cum vărsa câteva lacrimi din pricina suferinței cauzate de accidentare.

Gabriel Mureșan (35 de ani) nu a primit cartonaș galben din partea centralului Robert Dumitru, care a considerat că în cazul accidentării lui Hamed a fost vorba de un contact nefericit, fără intenție și fără intensitate. În schimb, ar putea fi de pus la zid atitudinea sa după acel moment. În timp ce echipa medicală îl urca pe Hamed pe targă, veteranul de la ASA zâmbea, fără să se intereseze de starea adversarului pe care l-a accidentat.

"Nu e un gest controlat al lui Mureșan. Nu știe unde e adversarul, e cu spatele la el", a spus Ilie Dumitrescu, la pauza meciului dintre ASA și Pandurii.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: