Victorie importantă pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a câştigat, vineri, scor 1-0, meciul disputat în deplasare cu Concordia Chiajna, ieșind din zona retrogradării. A marcat Dragoș Firţulescu în minutul 52, după o centrare a lui Negruţ. În urma acestui rezultat, Pandurii a urcat momentan, pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, cu două peste locul de baraj, în timp ce Concordia Chiajna a rămas pe locul 7, cu 13 puncte.


Concordia Chiajna: Drăghia – Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, Dan Popescu – Albu, Răsdan – Serediuc (Ciobanu 60′), Herea, Răducanu (Cristescu 71′) – Pena (V. Munteanu 53′). Antrenor: Dan Alexa.
Pandurii Tg. Jiu: Stanca – Samson, Ene, Ilie, Buşu – Cioinac, Zaina (Hlistei 60′) – Surugiu (Păcurar 72′), Stana, Firţulescu – Negruţ (Hamed 81′). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Herea 1′, Albu 70′, D. Popescu 90+2′ / Samson 17′, Stana 61′, Hamed 85′

Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Bogdan Velicu (Bucureşti); rezervă: Ionuţ Coza (Cernica).

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea), Ion Craiu (Bucureşti).

Succes important pentru Pandurii la Chiajna, primul cu Flavius Stoican pe bancă. Victoria dă o gură de oxigen echipei Pandurii, dar Concordia riscă să retrogradeze după cinci ani pe prima scenă. După prima victorie din play-out, cei de la Pandurii trag speranţe că vor inaugura totuşi stadionul de la Târgu Jiu în Liga I. A fost prima victorie cu Flavius Stoican pe bancă după şapte încercări eşuate. „Suntem neînvinşi în play-out, sper şi cred că vom merge pe aceeaşi linie”, a spus Stoican, la final, completat de Dragoş Firţulescu, autorul unicului gol al partidei: „La final sper să se cunoască această victorie, să sărbătorim salvarea de la retrogradare. Nimeni nu ştie, dar a fost o perioadă foarte grea şi foarte dureroasă”.

A treia înfrângere din tot atâtea meciuri în play-out a coborât-o pe Chiajna pe locul şapte, direct retrogradabil. „Nu ştiu ce aş mai avea de spus, singurul cuvânt care îmi vine în minte acum e că suntem penibili. Nu se poate să pierdem acasă cu Pandurii”, a spus Dan Popescu, de la Chiajna, pe aceeaşi lungime de undă cu el fiind şi antrenorul Dan Alexa.

Galerie foto



Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: