Gilortul a anulat amicalul cu Jiul dar va juca la Horezu

Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunțat că meciul de pregătire programat sâmbătă 7 august, cu Jiul Petroşani, a fost anulat. Cele două echipe se vor întâlni după doar câteva zile în Cupa României iar sâmbătă Gilortul va juca un alt amical.

Din cauza faptului că gorjenii de la Gilortul vor întâlni Jiul Petroşani în cupă, meciul de pregătire dintre cele două formații, programat să aibă loc sâmbătă 7 august, la Târgu Cărbunești, a fost anulat. „În contextul în care Gilortul va susține miercuri 11 august, la Petroșani, partida contând pentru turul 2 al Cupei României împotriva formației locale, Jiul, meciul de pregătire dintre cele două formații, programat inițial pentru data de 7 august, a fost anulat”, a anunţat oficial Gilortul care a şi găsit un alt adversar pentru amicalul de sâmbătă.

Conducerea clubului din Cărbuneşti a anunţat că a ajuns la un acord cu staff-ul formației vâlcene Flacăra Horezu pentru a juca o dublă în următoarele două weekend-uri. Astfel, sâmbătă 7 august, începând cu ora 10:30, pe Stadionul Treapt din Horezu va avea loc meciul de pregătire dintre Flacăra Horezu și Gilortul, urmând ca o săptămână mai târziu, așa cum era programat, echipa din Horezu să se deplaseze pentru a juca pe Stadionul Cristinel Răducan, de la aceeași oră.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: