Gilortul Cărbuneşti a încheiat sezonul în deplasare

Gilortul Târgu Cărbuneşti a pierdut meciul din ultima etapă a play-out-ului Ligii 3 din deplasarea de la Petroşani. Gorjenii nu au mai avut însă emoţii pe final de sezon pentru că echipa era deja salvată şi locul doi în Seria 7, play-out, era deja asigurat, în clasamentul final echipa clasându-se pe locul şase.

Meciul din ultima etapă din play-out, dintre Jiul Petroșani şi Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce la pauză gazdele au condus cu 2-0. Gorjenii au înscris pe final golul de onoare, pe stadionul Petre Libardi din Petroșani, prin reuşita lui Leonard Gheorghe din minutul 90'. Golurile gazdelor au fost înscrise de Dorin Mărmăneanu (2) cu o lovitură de cap, respectiv din penalty și Daniel Cocină, cu un șut în vinclul porții apărate de Voinea. Pentru Gilortul, Leonard Gheorghe a înscris în ultimul minut de joc printr-o lovitură de cap, la cornerul executat de Ciutică. Atât Jiul cât și Gilortul au mai beneficiat fiecare de câte 3 ocazii mari de a marca, informează cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Gilortul încheie astfel campionatul pe locul 2 în play-out şi pe locul 6 în clasamentul general, fiind o clasare onorabilă ținând cont de valoarea echipelor din serie în compania cărora a evoluat. Gorjenii au anunţat că vor intra în vacanţă până se va începe perioada de pregătire premergătoare startului de campionat, ediția 2022-2023.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: