Capitala fotbalului judeţean se mută duminică la Motru

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a decis că stadionul echipei Minerul Motru să găzduiască în acest an finala fazei judeţene a Cupei României. În finala cupei se vor duela liderul la zi al clasamentului Ligii 4, CSO Turceni, şi una dintre cele mai în formă echipe din campionat, Jiul Rovinari.

Pentru ca toată suflarea fotbalistică a judeţului să poată asista la meciul din finala cupei, AJF a amânat etapele programate în week-end în play-off-ul Ligii 4 şi în Liga 5. Pe stadionul Minerul din Motru se vor întâlni în finala programată duminică două dintre cele mai bune echipe din judeţ, formaţii cu evoluţii bune şi în acest sezon, dovadă faptul că ambele joacă încă în play-off.  

CSO Turceni este campioana din acest sezon a Gorjului pentru că nu mai poate fi depăşită matematic de nici o echipă iar Jiul Rovinari se află pe locul trei în clasamentul din play-off. Pentru ca toţi cei implicaţi în competiţia Cupa României din acest sezon să poată asista la acest meci, AJF Gorj a amânat etapa din week-end de la Liga 5 cu o săptămână iar la Liga 4 play-off a programat o etapă intermediară pentru miercuri 1 iunie.

Finala cupei de la Motru se va disputa pe stadionul Minerul din localitate, duminică, 29 mai, cu începere de la  ora 12:00. Echipa care va câştiga finala cupei din judeţul Gorj va continua apoi în competiţia naţională, dar în faza regională din noul format al Cupai României care va fi implementat în premieră în acest an.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: