Au încheiat sezonul fără nici o înfrângere

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a încheiat în week-end acest sezon fără nici o înfrângere. Gorjencele sunt campioane  în Seria B a Diviziei A cu 20 de victorii consecutive, ultima victorie fiind cea înregistrată în deplasarea de la CSU Reşiţa.

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a trecut, în deplasare, în ultima etapă a sezonului, de CSU Reșița, scor 36-23, la pauză 17-11. CSM Târgu Jiu a încheiat astfel seria cu punctaj maxim, 60 de puncte și cel mai bun atac din serie, cu 675 de goluri marcate. Formaţia pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a avut un parcurs impecabil, fără greșeală, într-o serie pe care a dominat-o autoritar. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au scris istorie și au reuşit promovarea în Liga Florilor. După ce și-a rezolvat problema promovării în Liga Florilor încă de la meciul cu principala contracandidată, U Cluj, CSM Târgu Jiu a țintit și un alt obiectiv propunând să încheie sezonul cu victorii pe linie iar victoria de la Reșița a consemnat și îndeplinirea acestui obiectiv.

Ira Zinatullina, cu 7 goluri înscrise în poarta Reșiței, a fost din nou cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană la acest ultim meci, a informat CSM Târgu Jiu. Ea a fost urmată de Bianca Stanca cu 6 reușite iar Ioana Daniela Toader și Gabriela Frunză au contribuit și ele cu câte 5 goluri fiecare în victoria de la Reșița.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: