Gilortul Cărbunești rămâne redutabilă pe teren propriu

Gilortul Târgu Cărbunești și-a luat revanșa în fața mehedințenilor de la Viitorul Șimian. Prin victoria la limită obținută pe Stadionul Cristinel Răducan gorjenii își păstrează invincibilitatea pe teren propriu.

Confruntat cu mari probleme de efectiv din cauza accidentărilor și suspendărilor, Mario Găman, el însuși ispășind ultima etapă în care nu a avut drept să stea pe bancă, a încropit o formulă de start în care i-a trimis în teren pe Avramescu și Roncea incomplet refăcuți, a anunțat clubul Gilortul. „În ciuda indisponibilităților, băieții noștri s-au mobilizat, au jucat cu mintea și cu inima, iar la final au părăsit terenul victorioși, dar, din păcate, Avramescu și Roncea au făcut-o mai devreme de ultimul fluier din cauza faptului că accidentările acestora au recidivat. Ciutică (40') șutează cu efect din afara careului, Drîngă scapă mingea dincolo de linia porții, dar asistentul Ionescu, mascat, nu validează reușita mijlocașului nostru. În primul minut de prelungire a primei reprize, Roncea, talonat de Song și Dulap, îi fixează pe cei doi apărători, îi pasează lui Dragoș Săulescu care, din unghi, trimite în plasă, mingea atingând mai întâi transversala”, au explicat gorjenii în cronica acestui meci de pe pagina oficială.

În aceeași etapă ACSO Filiași a învins cu 2-1, pe teren propriu, pe CSM Deva și echipa trece pe locul 3, la 4 puncte în spatele Filiașiului și la 3 puncte în fața Viitorului Șimian.

Pentru Gilortul urmează 3 meciuri în deplasare, cu CSM Deva, ACSO Filiași și Viitorul Șimian, urmând să încheie sezonul pe teren propriu cu CSM Deva. În următoarea etapă Gilortul va întâlni CSM Deva, marți, 2 mai, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Ceta din Deva.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: