Gilortul Cărbuneşti s-a reunit cu 25 de jucători

Gilortul Târgu Cărbuneşti a început antrenamentele pentru noul sezon la finalul săptămânii trecute. Lotul s-a reunit sâmbătă  cu un număr de 25 de jucători, iar duminică deja s-a disputat un prim amical cu vâlcenii de la Olteţul Alunu.

Gilortul Târgu Cărbuneşti este a doua echipă de Liga 3 din Gorj care se reuneşte pentru a pregăti noul sezon. Gorjenii de la Cărbuneşti s-au reunit la trei săptămâni după Pandurii care a disputat deja cinci jocuri amicale.

Reunirea a avut loc sâmbătă. La ora 10:00, pe stadionul „Cristinel Răducan”. „Din cauza faptului că formația noastră va disputa miercuri 28 iulie, începând cu ora 17:30, primul meci oficial al sezonului împotriva mehedințenilor de la Viitorul  Șimian, partidă contând pentru primul tur al Cupei României, reunirea lotului are loc sâmbătă, de la ora 10:00, la stadionul „Cristinel Răducan”, au anunţat cei de la Gilortul.

La  primul antrenament sub comanda lui Mihai Dinu au fost prezenţi 25 de jucători. Nu au mai venit la reunire câțiva jucători cărora le-a expirat contractul și au decis să nu mai continue la Gilortul: Dragoș Constantinescu, Vlad Popa, Robert Bubuioc (toți trei plecaţi la ACSO Filiași), Constantin Roncea (CSM Deva), Daniel Cocină (Jiul Petroșani), Cătălin Afrim (Pandurii Târgu Jiu), Daniel Unguru, Leonardo Căldăraru și Mario Lipianu.

Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: