Berculescu rămâne la CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul gorjean Camil Berculescu va evolua în continuare la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Jucătorul născut la Târgu Jiu a semnat prelungirea contractului cu CSM şi va juca şi sezonul viitor la Târgu Jiu.

Conducerea CSM îşi asigură în această perioadă serviciile jucătorilor care au dat randament sezonul trecut şi a început semnarea contractelor cu jucătorii din lot. Astfel, şi Camil Berculescu rămâne la CSM Târgu Jiu și pentru următorul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Berculescu va evolua la gruparea din orașul natal pentru încă un sezon şi este al doilea jucător al CSM care a semnat, după Berca, ambii prelungind deja contractele.

„Gorjeanul este unul dintre cei mai talentați jucători de baschet din Gorj, iar CSM Târgu Jiu nu a ezitat și și-a asigurat serviciile jucătorului care poate evolua pe pozițiile 1-2-3”, a informat oficial CSM.

Component al unei generații de jucători născuți în 1998, generaţie  de mare succes în baschetul juvenil gorjean, Camil Berculescu și-a trecut în cont un titlu de campion național U14, U20 și Liga 1 satelit, dar și un argint la nivel U18. La seniori, Berculescu a făcut parte din lotul lui U-BT Cluj-Napoca în 2017, când a devenit campion național, dar și semifinalist al LNBM cu SCM U Craiova.

Galerie foto


Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: