Cicâldău, prezentat oficial de noua sa echipă

Alexandru Cicâldău a devenit oficial jucătorul celor de la Galatasaray! Gruparea din Bănie a primit o sumă importantă în schimbul internaționalului român, care a semnat pe cinci ani.

Clubul patronat de Mihai Rotaru va încasa 6,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului, care a dat lovitura pe plan financiar, din moment ce va încasa la Galatasaray 1,1 milioane de euro. Giovanni Becali a explicat că interesul celor de la Galatasaray a venit rapid, iar suma a fost una excelentă pentru olteni, care n-au convins în Europa în ultimii ani și nici n-au luat titlul în Liga 1. „Orice jucător care ajunge la 24 de ani are nevoie să iasă într-un altfel de fotbal, Galatasaray rămâne Galatasaray. Au dat atâtea milioane pe el și are un salariu bun, înseamnă că e pregătit. Se va integra, vorbește limba engleză, Galatasaray are câte un traducător pentru fiecare jucător. Transferul s-a făcut în câteva ore”, a declarat Giovanni Becali, la plecarea spre Turcia.

Galatasaray a anunțat sâmbătă seara transferul lui Alexandru Cicâldău, prezentat ca o veritabilă vedetă pe rețelele de socializare.

Fotbalistul român, în vârstă de 24 de ani va încasa peste un milion de euro în Turcia și ar putea debuta miercuri pentru Galatasaray, într-un super meci cu PSV Eindhoven, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: