Craiova și Galatasaray au bătut palma pentru Cicâldău

Universitatea Craiova și Galatasaray au bătut palma pentru Alex Cicâldău a informat Pro Sport. În cursul zilei de vineri Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a anunțat și el că fotbalistul va semna cu Galatasaray.

Surse autorizate ProSport susțin că mutarea e 99 la sută perfectată și că totul depinde de câteva detalii, cum ar fi vizita medicală a fotbalistului: „Cele două cluburi au bătut palma, iar transferul va fi anunțat în scurt timp, dacă nu apar probleme. Este o mare lovitură pe care Universitatea Craiova o dă la nivel de imagine”. Giovanni Becali, impresarul lui Alexandru Cicâldău, îl contrazice pe Dumitru Dragomir. Afacerisul susține că internaționalul român nu a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray. „Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul, poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic, deocamdată, de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva”, a declarat Giovanni Becali, conform Digisport.ro.

Conform informațiilor oferite de către fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul internaționalului român. Dumitru Dragomir susține că Universitatea Craiova l-a vândut după meciul pierdut de olteni în fața lui KF Laci, scor 0-1, iar formația patronată de Mihai Rotaru urmează să încaseze o avere de pe urma mijlocașului.

Alexandru Cicâldău este cotat de site-urile de specialitate la 6,5 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la FC Viitorul cu 1 milion de euro în iulie 2018, iar pentru formația oltenilor a jucat în 129 meciuri, a dat 33 de goluri și 21 de asisturi.

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: