Ginere deştept din Gorj pentru Margherita de la Clejani

Un folclorist gorjean o cere în căsătorie pe Margherita de la Clejani, după ce a aflat că Viorica, mama acesteia, îşi doreşte un ginere deştept. Cel care aspiră la mâna Margheritei este chiar Marius Baldovin, devenit celebru din cauza iubirilor neîmpărtăşite cu Sânziana Buruiană şi Oana Zăvoranu. Pentru a-i convinge pe vestiţii lăutari de la Clejani să îi dea fata, Baldovin şi-a pregătit diplomele de bacalaureat şi de la Şcoala Populară de Artă. Asta pentru ca Viorica şi Ioniţă să vadă cât este de deştept.

Folcloristul gorjean Marius Baldovin şi-a luat gândul de la Sânziana Buruiană şi Oana Zăvoranu, după ce Viorica de la Clejani a afirmat într-o emisiune televizată că îşi doreşte un ginere deştept pentru fiica sa, Margherita. Convins că întruneşte principala condiţie cerută de Viorica, Baldovin este decis să-şi declare iubirea şi să-i prezinte viitoarei soacre diploma sa de bacalaureat şi cea de la Şcoala Populară de Artă pentru ca aceasta să vadă cât este de deştept. Marius Baldovin vrea să-şi întemeieze o familie cu Margherita şi să aibă mulţi copii. „Eu spun că eu sunt pentru ea. Sunt în anul trei la Facultatea de Ştiinţe, specializarea Asistenţă Socială şi voi face şi un Master. Voi face şi Facultatea de Jurnalism. Am terminat Şcoala Populară de Artă şi în prezent mă ocup de muzica populară. Îmi place foarte mult de Marga, cum îi place ei să i se spună şi îmi doresc o familie cu ea şi mulţi copii” spune Marius Baldovin.

Baldovin i-a făcut chiar şi o scrisoare în care îşi declară sentimentele.

               Scrisoare

Dragă Marga îţi spun din tot sufletul meu că îmi place foarte mult de tine şi îmi doresc să te fac fericită din toate punctele de vedere şi voi fi şi eu fericit alături de tine. Simt ca noi doi putem muta munţii din loc. Mi-am tatuat pe inima, numele tău. Chipul tău este atât de fin parcă acum îl ating şi ochii tăi asemeni perlelor îmi fură inima şi gândul. Cuvintele sunt şoapte dintr-o lume a visurilor care îmi dau uneori speranţele unei iubiri eterne precum cea a Julietei cu Romeo. Iubirea ta îmi este destinată mie precum scrisoarea îi este destinată destinatarului. (…) Am să te iubesc toata viaţa mea şi singura dorinţă este să te am alături pentru totdeauna. Dacă eşti interesată de relaţia noastră, te rog să îmi răspunzi urgent la scrisoare.

Cu multa dragoste Marius Baldovin   

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: