Cine a fost marea dragoste a Andrei?

Îi făcea atât de multe cadouri, încât nu-şi dădea seama care sunt pentru ziua de naştere şi care pentru Valentine’s Day. Este vorba despre, nimeni altul decât actualul său soţ, Cătălin Măruţă, care este foarte atent cu aceasta când vine vorba de cadouri.

"Am primit multe cadouri neobişnuite de la el, cum ar fi 500 de kilograme de pepeni sau, când am venit din vacanţă şi am împlinit un an de căsnicie, mi-a scris din 200 de trandafiri „1 an, te iubesc, la mulţi ani!” a spus Andra.

Prima dată s-a îndrăgostit la 15-16 ani, însă nu atunci a avut loc marea dragoste, ci cu 3 ani mai târziu, când l-a întâlnit pe „el”, pe cel care i-a cucerit inima pentru totdeauna, Cătălin Măruţă. „Dragostea cea mai adevărată şi pe veci a venit la 19 ani, când m-am îndrăgostit de Măruţă” a declarat Andra la un post de radio.

Întrebată cum poate fi salvată o relaţie aflată în impas, artista spune că, totul se poate repara prin comunicare şi fără a pasa vina de la unul la celălalt:

„Dacă vrei să îndrepţi lucrurile şi eşti sincer cu tine când faci asta, vei reuşi. Dacă nu faci altceva decât să găseşti scuze sau cauţi să dai veşnic vina pe celălalt, nu cred că va merge. De asemenea, hazul de necaz te ajută foarte mult, lucrurile nu trebuie luate în tragic”.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: