Glumă de campanie: Zice că nu poate să doarmă de grija unei investiții…

A început campania electorală, iar cele mai haioase, pe alocuri chiar penibile, momente pare că le oferă senatorul Ion Iordache. El a postat un filmuleț în care apare împreună cu Maria Vasilescu, candidat PNL la primăria Țânțăreni, după ce șase mandate a fost primar PSD.

Primarul comunei, aflat la primul mandat, Robert Ciutureanu, a fost ales în 2020 pe listele PNL, dar acum a trecut în barca PSD. Nu e clar dacă locuitorii mai au o a treia variantă la votul din 9 iunie, deoarece nici Vasilescu, nici Ciutureanu nu reprezintă o opțiune pentru comunitatea din Țânțăreni.

In filmuletul postat, cei doi, Vasilescu și Iordache, apar în fața unor ziduri, unde începuse construirea unei grădinițe. Fosta primăriță este revoltată. “Uite, mă, mamă, mă, de ce sunt eu atât de…”, începe fosta primăriță PSD, acum candidat PNL.

Povestește că nici somn nu mai are. “De ce nu pot să dorm noaptea de grija acestei investiții. Care trebuia să fie dată în funcțiune ca grădiniță cu program prelungit pentru copilașii noștri. Cum am lăsat-o așa o găsesc”, a mai spus ea arătând spre clădirea respectivă.

Incheie apoteotic: “De aceea mă întorc, vedeți câte am de făcut, e greu dar încerc să le rezolv pe toate”.

Senatorul Iordache se concentrează foarte mult pe prezența sa în mediul online, profitând la maxim de imaginile frumoase cu animalele de la complexul de vânătoare, copii ori personalități care vin în vizită. De 8 martie, Iordache a postat un filmuleț dintr-o biserică, cu o lumânare aprinsă, pe care le-o dedică femeilor de ziua lor…

Vizualizări: 3,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: