Prefectul explică plecările primarilor din PNL: Le e mai comod să fie în toate bărcile

 „Le e mai comod să fie în toate bărcile și să aștepte să le dea cineva bani doar pentru că au câte o înțelegere pe sub masă”. Așa a explicat prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, ultimele plecări ale primarilor din PNL către PSD. 

Iulian Popescu e de părere că acum doar s-au repoziționat acești primari care au anunțat că vor candida de la PSD la alegerile din vară. 

„S-au învățat mulți să băltească într-o stare de compromis, să facem înțelegeri pe sub masă. Lasă că mă întâlnesc cu președintele Consiliului Județean, îmi mai dă niște bani doar mie, îi mai promit eu că mă achit altfel de el. Lucrurile acestea nu se fac în PNL așa cum e condus acum. Când au existat atâtea cazuri când banii au fost împărțiți de CJ doar după promisiuni făcute primarilor ce au altă culoare politică fără să se țină cont de arierate, proiecte, de toate aspectele legii când dai niște bani publici. Neavând această transparență CJ, a existat o înțelegere transpartinică și o conviețuire între diverși primari PNL și Partidul Social Democrat. Le e mai comod să fie în toate bărcile, să aștepte să îi dea bani cineva doar că are o înțelegere personală. Altă explicație nu există”, a punctat prefectul Iulian Popescu, într-o emisiune la Accent TV.

Ultima plecare a fost cea a primăriței din Bumbești-Pițic. A luat decizia la o zi distanță după ce s-a fotografiat cu președintele Consiliului Județean, apoi a postat poza pe Facebook.

Vizualizări: 2,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: