Primar: După patru ani de mandat, nu am reușit să fac nici un gard la casă

Bunăstarea a venit de peste hotare, nu de la primărie, susține un edil din județul Gorj. Primarul comunei Stoina, Laurențiu Anghel, le-a explicat cetățenilor că deține o casă mare pentru că a muncit împreună cu soția sa timp de 15 ani în străinătate, aceasta în contextul apariției în spațiul public a unor înregistrări video cu lucrările pe care le desfășoară în gospodăria sa.

Când a fost ales primar al comunei Stoina acum patru ani, Laurențiu Anghel declara că și-a câștigat existența prin muncă grea în străinătate și a decis să se întoarcă acasă pentru a face schimbări în comunitate.

După un mandat la primăria Stoina, Laurențiu Anghel se mândrește cu o casă mare construită cu banii câștigați peste hotare.

"Dragii mei, am o casă mare și frumoasă. Așa este. Aceasta este rodul a 15 ani de muncă în străinătate, iar după cum observați, în aproape patru ani de mandat de primar, nu am reușit nici măcar să construiesc un gard. Astăzi am decis să încerc să schimb ceva. Unii indivizi ignoranți cred că voi deveni bogat construind această împrejmuire. Dragii mei stoineni, cred că toți știți cine sunt și ce reprezint înainte și după ce am devenit primar. Cred că eforturile mele au adus destul de multe proiecte pentru bunăstarea comunității noastre, și mi-ar plăcea să nu permit unor indivizi frustrați să pună sub semnul întrebării aceste realizări în curs de desfășurare. Pentru cei care nu sunt la curent cu tot ceea ce am realizat în viața mea, îi rog să caute pe Google evoluția lucrărilor la aceste imobile și, de asemenea, să verifice declarațiile mele de avere din ultimii 8 ani, acolo este totul", a postat edilul pe pagina sa de socializare.

Galerie foto


Vizualizări: 3,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: