Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gogoșari umpluți cu conopidă

Reţeta de gogoşari umpluţi cu conopidă este una clasică şi care nu necesită mulkt timp pentru a fi preparată. Rezultatul este unul excelent pentru murăturile pe care le vom consuma iarna.

Reţeta de gogoşari umpluţi cu conopidă este una care merită încercată de orice gospodină şi va avea cu siguranţă succes la mesele festive şi nu numai.

Ingrediente:

  5 kg gogoșari

  3 kg conopidă

  zahăr brun

  sare

  condimente

  oțet

Mod de preparare: Curățăm gogoșarii de semințe iar conopida o desfacem buchețele. Așezăm conopida într-un vas cu apă și oțet şi umplem apoi gogoșarii cu conopidă, pe urmă îi repartizăm în borcane. La un borcan de 800 g adăugăm o lingură de sare, 2 linguri de zahăr, 100 ml de oțet, condimente pentru murături și apă.

Punem apoi bocanele în cuptor la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: