Golea: Am depus cerere pentru înscrierea Pandurii în Liga a II-a

Conducerea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu a depus miercuri, 12 iulie, cerere la Federația Română de Fotbal pentru înscrierea echipei de fotbal în liga a II-a. Administratorul special Marin Golea spune că nu își face griji în privința finanţării, lansând în acelaşi timp și un ultimatum membrilor asociați de la club.

Pentru a evolua în liga a II-a, cei de la CS Pandurii Târgu Jiu trebuie să aibă au un buget de circa 2.5 milioane lei pentru anul competițional. Administratorul special al clubului a explicat de unde vor veni banii. „Am depus CV-ul meu și cererea de înscriere în liga a II-a. Pe 25 iulie este adunarea la Federație, legat de tragerea și stabilirea anului competițional, câte echipe joacă. Solicitarea va fi acceptată. Legat de buget, o să luăm banii de la sponsori, de la acționari, din drepturi de televiziune, pentru că și Liga a II-a are sume, dar modice”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Târgu Jiu.  

Administratorul special a transmis celor de la Artego să se retragă dacă nu mai ajută financiar echipa. „Și Artego va da bani. S-a retras? Nu s-a retras. A fost doar un anunț din acesta în care spune că ar finanța numai dacă eram liga I. Atunci când s-au angajat acționarii, în statut scrie, competiții la nivelul ligii I, II și a III-a. Dacă nu, să se retragă, cam asta este ideea”, a mai spus Golea. 

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: