Primele preavize la CS Pandurii. Cine părăsește clubul!

Nouă salariați ai Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu au primit deja preavizele. Concedierile planificate pentru perioada următoare ar putea fi stopate, dacă clubul va câștiga procesul de la TAS, anunţă administratorul special Marin Golea.

Patru dintre cei zece antrenori de la Centrul de Copii și Juniori au primit zilele trecute preavizele. Vor pleca acasă și femei de serviciu, spălătorese și salariați de la pază. Și antrenorul cu portarii, Valentin David, nu va mai sta la club. Atribuțiile sale vor fi preluate de portarul Răzvan Stanca, care a rămas în lot. Personalul concediat a fost desemnat în baza unei evaluări făcute de administratorul special și cel judiciar. „Am o măsură lăsată de Adunare Creditorilor pe care trebuie să o implementez în perioada aceasta. Am început cu primii nouă salariați. Nu mai sunt zece echipe de juniori, o să rămână şase. În condițiile acestea se restrânge activitatea”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii.   

Conducerea clubului a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă despre aceste concedieri. „Urmează luna viitoare alți nouă, probabil până când eficientizăm activiattea. Se face o evaluare. Noi tot tragem speranțe, în ideea în care vom rămâne în Divizia A. Atunci lucrurile trebuie reluate. Și atunci nu trebuie să fiu radical în abordarea asta... Este posibil să fim înscriși din nou în liga I, dacă câștigăm la TAS. Oricând se poate relua activitatea. Sunt alte cerințe la liga I. Odată restructurat postul, nu poți să-l mai inființezi”, a explicat Marin Golea. 

Clubul gorjean a rămas cu 21 de salariați.

Vizualizări: 3,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: