Pandurii va juca la Motru

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu va disputa meciurile din liga a II-a pe terenul de la Motru. În acest sens, a fost încheiat un contract de comodat cu administrația locală motreană. Cei de la club vor trebui să facă și niște investiții, pentru că baza sportivă nu a mai fost folosită de câțiva ani, iar tribunele și porțile sunt ruginite și șubrede. Echipa ar urma să revină la Târgu Jiu, după ce vor fi finalizate și recepționate lucrările de modernizare la stadionul municipal. „O să jucăm la Motru pentru început. Vom juca la Motru până se finalizează lucrările la stadion. În momentul în care se face recepția, o să ne și predea stadionul, pentru că așa scrie în contractul acela de comodat”, a declarat Marin Golea, administratorul special.    

Cei de la club au demarat procedurile și pentru contractarea unei firme care să asigure paza și ordinea la meciurile disputate la Motru. Și cu MedservMin va fi încheiat un contract pentru asigurarea serviciilor medicale, dar și pentru alocarea a două ambulanțe ale unității din zonă, ca să nu fie nevoie de aducerea lor de la Târgu Jiu. „O să discutăm cu Federația să trimită specialiști pentru omologarea terenului. Trebuie verificat şi văzut dacă întrunește condițiile de participare în liga a II-a”, a mai spus Golea.    

Administratorul special de la CS Pandurii a spus și că a refăcut luni, 10 iulie, contractul cu firma de pază și pentru stadionul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: