Golea cheamă asociaţii de la Pandurii la tribunal

Marin Golea a chemat toţi asociaţii clubului Pandurii în instanţă. Vrea ca aceştia să le explice magistraţilor de ce nu îşi respectă obligaţiile din acordul de finanţare a grupării de fotbal. În acest an, clubul a primit bani doar de la Artego, 10 mii de lei.

Procesul a fost deschis pe rolul Tribunalului Gorj, luna trecută. Primul termen încă nu a fost stabilit. Marin Golea a explicat, pentru Pandurul, de ce i-a chemat în instanţă pe reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu, ai Consiliului Judeţean, CEO, USMO sau Artego. „Am un demers făcut în ideea că nu şi-au achitat ce şi-au asumat în acordul acesta de finanţare. Zilele astea s-au purtat discuţii cu Primăria şi Consiliul Judeţean. Mâine (n.r. joi) le prezint cheltuielile efectuate la juniori, cu cantonamentele, să fac dovada că am plătit aceste cantonamente din banii clubului. La primărie, trebuie să prezint toate cheltuielile de la Severin. Le voi pune la dispoziţie actele ca dumnealor să mai deconteze din aceste sume. Am intrat în impas”, a declarat Marin Golea.

Din nou, fără bani!

În prezent, vistieria clubului s-a golit. Golea susţine că are nevoie de sprijin de la asociaţi pentru a putea acoperi toate cheltuielile: „Clubul nu mai are resurse financiare în momentul de faţă. Ele sunt pentru viitor, dar nu sunt finalizate acţiunile legate de Voiculeţ, unde avem 16 mii de euro, o avocată care trebuie să nea de 33 de mii de lei, mai sunt bani care trebuie să vină şi de la Ţucudean. Toţi aceşti bani vin mai târziu. Acum nu am lichidităţi să asigur cheltuielile clubului şi salariile către angajaţi la sfârşitul lunii. Am făcut aceste demersuri şi sper că asociaţii au revenit la sentimente mai bune. Să vedem ce hotărâre vor lua, dacă vor mai da bani sau nu”.

Îşi pune speranţele în CEO

Soarta clubului este tot incertă. În ianuarie, se va stabili dacă gruparea de fotbal va intra sau nu în faliment. Până atunci, Marin Golea, administratorul special al clubului, speră să obţină fonduri de la Complexul Energetic Oltenia. Recent, firma Artego a anunţat, oficial, că nu va mai finanţa Pandurii. „Cu Artego, eu nu am mai făcut niciun demers. Am luat la cunoştinţă. A rămas ca ceilalţi acţionari să ia legătura cu cei de la Artego. Este hotărârea dumnealor. Discuţii au fost cu domnul ministru al Energiei, având în vedere şi atributul social pe care îl are dumnealui. În afară de faptul că echipa a fost susţinută cel mai mult de Complex de când s-a înfiinţat. Au injectat cei mai mulţi bani în club. Au fost perioade şi când au avut realizări sportive foarte bune şi perioade mai grele. Începutul anului este cel mai greu pentru un club. Până se aprobă bugetele, trebuie să ai bani pentru a-ţi desfăşura activitatea. Dacă nu ai bani din drepturile TV, e foarte greu. Noi mai primim, abia la vară, drepturi de televizare. Este vorba despre 20-25 de mii de euro”, a mai transmis Golea.

Vizualizări: 1,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: