Gorj: A fotografiat subiectele de examen. Elevul a fost eliminat

Un candidat la examenul de Bacalaureat a fost eliminat din sala de examen. Incidentul s-a petrecut la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Elevul a fotografiat subiectele și le-a postat pe Facebook.

Imediat după ce subiecte au fost împărțite, elevul a profitat de faptul că profesorii distribuiau materialele și a făcut câteva fotografii pe care le-a trimis unei alte persoane. Imaginile au ajuns pe un grup de Facebook, iar elevul a fost eliminat.  

”Un elev a fost eliminat la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Imediat după ce a început distribuirea subiectelor, profitând de faptul că profesorii asistenți împărțeau materialele, acesta a fotografiat subiectul și l-a trimis unei persoane care a postat acel subiect pe un grup de Facebook. Președintele centrului de examen a intrat pe acel grup și a identificat faptul că acel candidat era din centrul său. A fotografiat și codul de identificare. Elevul a fost eliminat din examen. Băiatul era de la liceul din Tismana”, spune Nicolae Negrea, inspector școlar ISJ Gorj.   

La ultima proba a examenului maturității, la nivelul județului Gorj s-au prezentat 627 de candidați, iar 156 au absentat.

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: