Gorj: Angajat al unei mari firme, confirmat cu Covid

Un salariat de la Expert Petroleum a fost confirmat pozitiv la testul pentru Coronavirus. Firma își desfășoară activitatea în Țicleni, județul Gorj. Angajatul se află în acest moment internat în spital.

La doar câteva zile de la confirmarea bărbatului, miercuri, șoția acestuia a fost și ea testată pozitiv cu acest virus. Aceasta a fost internată în spital pentru a primi tratament de specialitate.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a confirmat miercuri aceste noi cazuri, care au dus la intrarea în izolare a circa douăzeci de persoane. ”Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Gorj au fost înregistrate 234 de cazuri confirmate cu Covid-19. Dintre acestea, 167 de persoane sunt vindecate și externate, iar 10 au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 4161 teste, din care 84 sunt în așteptare”, transmite DSP Gorj.

La nivel național, numărul celo infectați a ajuns la 27.296, iar în ultimele 24 de ore au fost raportate 326 de noi cazuri.

Vizualizări: 3,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: