Gorj: Au ajuns buletinele de vot

Ziua în care cetățenii vor merge la vot este tot mai aproape, iar autoritățile județene fac ultimele pregătiri. Marți, în județul Gorj au ajuns și buletinele de vot, acestea fiind ținute sub cheie până în ziua în care vor fi împărțite în teritoriu.

Peste 300 de mii de buletine de vot necesare scrutinului din data de 27 septembrie au ajuns în județul Gorj. Prefectul Cosmin Pistol spune că totul a decurs normal și fără incidente, iar toate buletinele vor fi distribuite președinților de circumscripții cu 24 de ore înainte de începerea votului.

”Am finalizat procedura de recepție a buletinelor de vot. Am primit un număr de 326.800 de exemplare pentru fiecare tip, din cele patru tipuri de buletine, respectiv primărie, consiliu local, președinte Consiliul Județean și consiliul județean. Totul a decurs fără incidente. Avem obligația să realizăm măsurile tehnice necesare. Acestea vor fi distribuite către președinții de circumscripții cu 24 de ore înainte de începerea procesului de vot”, a spus Cosmin Pistol, prefectul de Gorj.  

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: