Deputat: Mă aflu în izolare la Târgu Jiu. Am repetat testul

Un deputat de Gorj se află în izolare, după ce fiul său a fost declarat pozitiv la testul pentru coronavirus. Băiatului președintelui de partid este în clasa a VIII-a, urmând să plece la un turneu de baschet. Deputatul Alin Văcaru, președinte al Pro România Gorj, spune că familia sa este la Tismana în izolare, iar el se află în Târgu Jiu, tot în izolare.

În plină campanie electorală, unul dintre deputații de Gorj a intrat în izolare la domiciliu. Alin Văcaru, căci despre el este vorba, a declarat că fiul său s-a testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Deputatul se află în izolare în municipiul Târgu Jiu, iar fiul împreună cu mama se află la Tismana.

”După cum știți, băiatul meu joacă baschet. Acum 10 zile a făcut un test de Covid, iar rezultatul a fost negativ. Acum, copilul trebuia să meargă într-un turneu de baschet, fiind împreună cu toți colegii de echipă să facă acest test, fără ca cineva să aibă vreo simptomă. Era o chestie  de uzură, acel test fiind obligatoriu ca ei să poată participa la acele meciuri. Din păcate, după rezultate, atât el cât și un alt coleg au ieșit pozitiv la acest test. Acum se află în izolare împreună cu soția mea la țară. Eu sunt izolat aici la Târgu Jiu. Atât eu, cât și el am repetat testul. Celălalt băiat care a ieșit pozitiv nu s-a întâlnit cu fiul meu. Sper să nu fie nimic legat de campania electorală”, a spus Alin Văcaru, la Radio Infinit.

Celălalt copil este fiul primarului Adi Câmpeanu, de la Runcu. Direcția de Sănătate Publică Gorj are o anchetă epidemiologică în desfășurare. 
 

Vizualizări: 3,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: