Fugaru se apără după ce a fost acuzat că fură curent. „Rușinea rușinilor!”

Fostul viceprimar din Târgu-Cărbunești a făcut un apel la adresa conducerii Poliției să facă public numele firmei care a fost depistată că fura curent. Ion Fugaru s-a plâns că s-a urmărit pătarea imaginii sale după ce unele voci au susținut că ar fi vorba chiar de firma sa. Fugaru este candidatul PPUsl la funcția de primar al orașului. Poliția nu comunică niciodată oficial numele persoanelor acuzate, pentru că nu este o hotărâre a instanței care să constate vinovăția persoanelor.

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Târgu-Cărbunești s-a ales cu dosar penal pentru furt de energie electrică în urma unei sesizări venite la 112. Polițiștii au descoperit că societatea nu ar fi înregistrat corect consumul de energie.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la o societate comercială cu punctul de lucru în orașul Târgu Cărbunești, administrată de un bărbat de 58 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, consumul de energie electrică ce traversează contorul nu ar fi înregistrat corect. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică, se arată într-un comunicat emis de polițiștii gorjeni.

După publicarea informației, voci din Târgu-Cărbunești au susținut că firma vizată i-ar aparține lui Ion Fugaru, fostul viceprimar al orașului. Zvonurile l-au supărat pe Fugaru. Acesta a transmis conducerii IPJ Gorj să spună public care este firma din Târgu-Cărbunești prinsă furând curent. “Fac un apel public la (...) IPJ Gorj (...) să comunice imediat numele administratorului firmei acuzată de furt de curent din Targu Carbunești. De ce sunteți in stare pentru a-mi strica imaginea! Rusinea rușinilor”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ion Fugaru.

Vizualizări: 2,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: