Gorj: Directori de școli cercetați disciplinar. Motivul este ținut secret de ISJ 

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Gorj a dispus constituirea unei comisii pentru cercetarea disciplinară a doi directori de la două licee din județ. Cercetarea se face în urma unor verificări realizată de Corpul de control din Ministerului Educație la cele două licee, în baza unor sesizări.


Vizați sunt directorii de la Liceul Tehnologic Motru, dar și de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Târgu-Jiu, a căror activitate a fost verificată de reprezentanții Corpului de control din Ministerul Educației veniți la Gorj în urma unor sesizări care semnalau o serie de probleme în cele două unități de învățământ.


Reprezentanții ministerului au dispus ca o comisie din cadrul ISJ Gorj să se ocupe de cercetarea disciplinară a celor doi directori in baza celor constatate în timpul verificărilor.


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj nu vrea să vorbească despre neregulile semnalate dar nici de deficiențele manageriala care s-au găsit la cele două licee din Gorj pentru că erau "de pe vremea foștilor inspectori" și acestea date sunt confidențiale.


"Corpul de control din Ministerul Educației a verificat cei doi directori în urma unor sesizări și reclamații ajunse la minister. Au fost două controale anterior venirii mele la ISJ, iar conținutul acestora nu este public. Dacă vreți informații adresați-vă Ministerului Educație. Știu doar că au fost sesizări înainte să vin eu, iar acum cei de la Minister au dispus că noi să facem comisia pentru cercetarea disciplinară a celor doi directori ale unor licee din Gorj. Nu pot să vă spun nici ce aspecte au fost sesizate și reclamate și nici ce s-au descoperit la cercetarea acestora. Sunați la Ministerul Educației", a declarat inspectorul școlar de Mihai Istrate.

Vizualizări: 7,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: