Gorj: Un consilier local ară stadionul din comună în prezența copiilor care joacă fotbal

Situație incredibilă în comuna Aninoasa din județul Gorj, acolo unde un consilier local PSD s-a apucat să are stadionul chiar în Joia Mare. Alesul local a făcut asta sub privirile neputincioase ale copiilor din sat care s-au jucat cu mingea pe porțiunea de teren rămasă încă nearată. 


 


Terenul de fotbal din satul Groșerea al comunei Aninoasa a fost distrus de un ales local care l-a arat chiar dacă un grup de cetățeni prezenți la fața locului au încercat să-l oprească. 


"O zi neagră pentru Aninoasa, terenul de sport din satul Groșerea a fost arat de consilierul Coară, care nu s-a gândit că este Săptămâna Mare și Joia Mare! Știm că este răzbunare politică. Păcat nu te gândești domnule consilier de 2 lei la copiii noștri, la nepoții noștri și la sănătatea lor. Sportul înseamnă viață sănătoasă! Vă pot spune că vom lupta cu toate forțele pentru  cetățeni”, a susținut un cetățean prezent la fața locului.


Alesului local nu i-a păsat de copiii care jucau fotbal pe bucata de teren nearată în speranța că îl vor îndupleca să renunțe la planul de distrugere a gazonului.

Primarul din comuna Aninoasa susține ca în zona este un conflict între proprietari și localnici. "Proprietarii au lăsat terenul pentru a face copiii sport. Acolo au apărut niște discuții, proprietarii și-au vrut terenul înapoi și a ieșit un scandal care nu își avea rostul. Înțeleg că s-au aprins lumânări acolo, s-au blestemat și și-au spus cuvinte grele. Lucrurile trebuiau negociate, nu se rezolvă cu parul. Consilierul local nu este proprietar. Primăria nu are niciun amestec acolo”, a precizat Ilie Petroi.

Galerie foto



Vizualizări: 4,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: