Niculina Stoican, reclamă mortală la apa minerală Linna

Cântăreaţa Niculina Stoican a tras o spaimă soră cu moartea încercând să facă o reclamă la brandul de apă minerală Linna. Artista are o fabrică de îmbuteliere a apei minerale la Isverna şi a vrut doar să se fotografieze cu o maşină de curse pe care era inscripţionat brandul. Ce a urmat nu o să uite prea curând.

Niculina Stoican a povestit pentru Libertatea farsa pe care i-a făcut-o fiul său Vlad Stănescu, alături de un pilot de curse cu acelaşi nume. „Au spus să facem nişte poze, apoi hai să îmi lege şi centura, apoi să pun şi casca, iar la scurt timp m-am trezit că maşina era la start. Nu a semănat cu nimic din ceea ce mă aşteptam să văd eu la o maşină de curse. A fost o experienţă terifiantă, timp de câteva minute, cât a durat cursa, am zis că leşin. Am crezut că mi-am pierdut vocea la cât am ţipat”, a spus artista.

Niculina Stoican a admis în final că a fost o experienţă interesantă: „Viteza era incredibil de mare, era mult fum şi nu vedeam nimic, dar Vlad s-a dovedit a fi un pilot incredibil. Pentru acest sport e nevoie de mult talent, disciplină şi putere de decizie pentru a face asta la viteze extrem de mari”.

Cursa de drift a avut loc pe dealul Bucovăţ din judeţul Dolj.

Vizualizări: 6,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: