Gorjean mort în Italia. Rudele au nevoie de bani pentru repatriere

Cristian Danaricu, în vârstă de 38 de ani, a decedat în acest weekend pe un pat de spital din Italia. Acesta a luptat timp de mai mulţi ani cu o boală gravă: leucemia.

Familia bărbatului nu dispune de resurse materiale pentru a-l aduce acasă. Sora sa a făcut un apel pe facebook pentru a strânge fonduri

„Fratele meu Danaricu Cristian a decedat sambata 16.09.2023 la vârsta de 38 de ani după o luptă grea cu LEUCEMIA.Au fost ani grei de luptă cu boala, tratamente, spitale doar ca sambata trupul sau a cedat în fața suferinței!Cristi a lăsat în urmă 4 frați și o mamă îndurerată!A decedat în Verona Italia pe patul spitalului! Veniturile noastre sunt modeste și încercăm din răsputeri sa îl aducem acasă la el! Am vorbit cu dl Remus Sapun și datorita bunătății sale am primit o reducere substanțială și garanția ca îmi va aduce fratele acasă! Fac apel la toți oamenii cu inima mare sa ne ajute sa putem aduce trupul neînsufletit  al fratelui meu  acasa pentru a fi inmormantat crestineste ! Cont bancar :RO85BREL0005521706840100, Maria-Emilia Danaricu”, a transmis sora bărbatului.

Cristian a lăsat în urmă patru fraţi şi o mamă îndurerată.

Vizualizări: 4,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: