Gorjeanca Petronela Bîrsilă, în finala „Next Star”. Va cânta la pipă, cartof, solniţă şi lingură!

Motreanca Petronela Bîrsilă se va confrunta joi seară cu finaliştii „Next Star”. După ce şi-a demonstrat măiestria artistică la sticlă, cănuţă şi nucă, în finală, adolescenta le va arăta juraţilor că se poate cânta foarte bine şi la pipă, cartof, solniţă şi lingură. Ca şi data trecută, Petronela va urca pe scenă alături de profesorul său Ştefan Popescu. La rândul său, maestrul naiului va fi supus de juraţi unei noi provocări. Acesta trebui să cânte la... mititei şi la trofeul Golden Star.

Petronela Bîrsilă, gorjeanca în vârstă de 14 ani din Motru, va lupta joi seara pentru premiul cel mare al concursului de talente „Next Star”. Petronela i-a uimit pe Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa cu felul în care interpretează muzică populară la diverse instrumente neconvenţionale. După ce şi-a demonstrat măiestria artistică la sticlă, cănuţă şi nucă, în finală, Petronela le va arăta juraţilor că se poate cânta foarte bine şi la pipă, cartof, solniţă şi lingură. Şi de data aceasta, Petronela va urca pe scenă însoţită de profesorul Ştefan Popescu. Chiar dacă este greu de crezut, Pepe a anunţat deja că-l va supune pe maestrul naiului unei noi provocări. Ştefan Popescu va trebui să cânte la trofeul Golden Star, dar şi la un preparat culinar, la mititei. Ştefan Popescu spune că este dispus să accepte provocarea, cu condiţia să i se aducă şi muştar. Dacă va reuşi să cânte la mititei, dar şi cum vor aprecia juraţii prestaţia Petronelei, telespectatorii vor vedea joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în finala „Next Star” prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

PREMIERĂ

Deşi este câştigătoare a 30 de trofee şi 23 de medalii la festivaluri de muzică, Petronela participă pentru prima dată la un concurs de talente. Tânăra îşi doreşte să câştige marele premiu ca să poată cumpăra o casă pentru ea şi mama ei, cele două locuind într-un cămin de nefamilişti din Motru.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: