Gorjeanca Silvia, antipatică, dar cu stil

Gorjeanca Silvia, concurentă la „Bravo, ai stil! All Stars”, este antipatică celorlalte concurente, dar toată lumea recunoaşte că are stil. În ediţia de miercuri de la Kanal D, ţinuta Silviei a fost apreciată de juraţi. „N-aş fi crezut niciodată că am să apuc ziua în care o să spun că nu vreau să spun nimic”, a spus  Maurice. „Alea sunt resturi de dresuri pe care le-ai legat la mijloc? (…) N-am ce să comentez! Când vrei tu, vrei”, a spus jurata Raluca Bădulescu.

Cel mai cunoscut dintre juraţi, Cătălin Botezatu, a spus că refuză să o jurizeze pe Silvia până când nu îşi cere scuze pentru comportamentul din ediţia precedentă. „Am fost uşor impertinentă. Îmi cer mii de scuze. Vrei să mă pun în genunchi? Aaa, pe mine nu mă vrei în genunchi”, a spus Silvia, pe un ton ironic. Cătălin Botezatu i-a acceptat însă scuzele şi a decretat că gorjeanca are stil: „Eşti altfel decât celelalte şi reuşeşti să surprinzi, indiferent dacă pui pe tine ceva ieftin sau nu, îţi reuşeşte pentru că o faci cu stil”.

Silvia a purtat o ţinută în alb şi negru, extrem de bine accesorizată, care a surclasat de departe celelalte concurente. Silvia a câştigat prima ediţie a emisiunii „Bravo, ai stil!”, ceea ce i-a adus un premiu de 100.000 de lei. (A.A.)

Vizualizări: 2,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: