Gorjeanul care a văzut zeci de țări în 2019

Un om de afaceri gorjean, pasionat de călătorii, a bifat zeci de destinații numai anul trecut. Nick Popescu a făcut un bilanț al călătoriilor, pe care l-a publicat pe pagina de socializare.

"2019 a fost un an extraordinar, cu zeci de calatorii de exceptie, sute de mii de km cu avionul si zeci de mii cu masina. Am inceput anul in forta cu o experienta incredibila in Siberia-Lake Baikal la -40 grade, apoi Thailanda, Bhutan, India, Dubai, Tajikistan, Uzbekistan, apoi 10.000 km cu masina in jurul Marii Negre pana la Marea Caspica prin Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Rusia cu ale ei tarisoare caucaziene Kabardina Balkaria, Cecenia, Dhagestan, Igushetia, Kalmukya etc, Ucraina, Moldova", a scris gorjeanul pe facebook.

"Au urmat 3 saptamani in Malaezia-Borneo si Brunei, apoi o lunga calatorie de 45 zile: Londra, Scotia, Irlanda, Canada (Yukon, Banff, Cercul Polar, Oceanul Arctic), SUA-Alaska, urmand a traversa Pacificul spre China (Chengdu, Muntii Avatar Zangjiajie, Chongqing etc), Macao si Hong Kong", a completat Popescu.

Acesta postează de ani buni fotografii din călătoriile pe care le face, anul trecut fiind în 26 de țări, dintre care în 15 pentru prima dată.

Vizualizări: 7,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: